1. Yıl
- 1. Dönem
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
Teori
|
Uygulama
|
AKTS
|
Yazdır
|
ATB1801
|
ATATÜRK İLK.VE İNK. TARİHİ I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
BİP1801
|
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
3
|
|
MAP1801
|
MATEMATİK I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST1001
|
MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST1497
|
MESLEK STAJI
|
Zorunlu
|
0
|
0
|
8
|
|
SGP1817
|
BESLENME
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
3
|
|
TDB1801
|
TÜRK DİLİ I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
TLT1805
|
GENEL KİMYA
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
3
|
|
TLT1807
|
GENEL MİKROBİYOLOJİ
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
3
|
|
YDB1801
|
İNGLİZCE I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
YDB1803
|
ALMANCA I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
YDB1805
|
FRANSIZCA I
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
| | | | | | |
|
1. Yıl
- 2. Dönem
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
Teori
|
Uygulama
|
AKTS
|
Yazdır
|
BİP1802
|
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ II
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
3
|
|
MST1002
|
GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST1004
|
GIDA KATKI MADDELERİ
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST1006
|
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
2
|
3
|
2
|
|
MST1008
|
MEYVE SEBZELERİN BİLEŞİMİ
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST1010
|
TEMEL HESAPLAMA TEKNİKLERİ
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST1498
|
MESLEK STAJI
|
Zorunlu
|
0
|
0
|
8
|
|
TLT1804
|
LABORATUAR TEKNİKLERİ
|
Zorunlu
|
1
|
2
|
1
|
|
İŞY1836
|
İSTATİSTİK
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
| | | | | | |
|
2. Yıl
- 1. Dönem
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
Teori
|
Uygulama
|
AKTS
|
Yazdır
|
MST2001
|
DUYUSAL TEST YÖNTEMLERİ
|
Zorunlu
|
1
|
3
|
4
|
|
MST2003
|
HİJYEN VE SANİTASYON
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
3
|
|
MST2005
|
KONSERVE TEKNOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
2
|
3
|
5
|
|
MST2007
|
SOĞUKTA VE DONDURARAK MUHAFAZA
|
Zorunlu
|
1
|
2
|
3
|
|
MST2009
|
TURŞU VE SİRKE TEKNOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
1
|
2
|
3
|
|
MST2011
|
ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
4
|
|
MST2013
|
YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA I
|
Zorunlu
|
0
|
2
|
2
|
|
MST2501
|
GELENEKSEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
1
|
2
|
2
|
|
MST2503
|
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
1
|
2
|
2
|
|
MST2505
|
MEYVE VE SEBZE BİYOKİMYASI
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2507
|
MEYVE VE SEBZELERİN DAYANDIRILMA YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2509
|
MEYVE VE SEBZELERİN FİZİKSEL VE MEKANİK ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2511
|
BİLİM TARİHİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2513
|
SOSYAL PSİKOLOJİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
İŞY2813
|
İŞLETME YÖNETİMİ I
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
3
|
|
İŞY2835
|
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
3
|
|
| | | | | | |
|
2. Yıl
- 2. Dönem
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
Teori
|
Uygulama
|
AKTS
|
Yazdır
|
MST2002
|
GIDA KALİTE KONTROL
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
4
|
|
MST2004
|
GIDALARDA RAF ÖMRÜ
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2006
|
KURUTMA TEKNOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
2
|
3
|
5
|
|
MST2008
|
MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİNDE AMBALAJLAMA
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2010
|
MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
2
|
2
|
4
|
|
MST2012
|
REÇEL-MARMELAT VE KONSANTRE ÜRÜN TEKNOLOJİSİ
|
Zorunlu
|
1
|
3
|
5
|
|
MST2014
|
YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA II
|
Zorunlu
|
0
|
2
|
2
|
|
MST2502
|
MEYVE VE SEBZE ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2504
|
FONKSİYONEL GIDALAR
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2506
|
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2508
|
GIDA MEVZUATI
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
MST2510
|
MESLEKİ TEKNİK İNGİLİZCE
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
PZR2832
|
PAZARLAMA İLKELERİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
3
|
|
İŞY2808
|
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
3
|
|
İŞY2834
|
GİRİŞİMCİLİK
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
İŞY2836
|
EKONOMİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
2
|
|
| | | | | | |
|
|