Ders Kodu
|
Ders Adı
|
Ders Türü
|
Teori
|
Uygulama
|
AKTS
|
Yazdır
|
FBE5090
|
Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik
|
Zorunlu
|
2
|
0
|
2
|
|
FBE5500
|
Proje Geliştirme ve Yönetimi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5503
|
DENİZEL ZOOPLANKTON
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
6
|
|
SÜM5505
|
ZARARLI DENİZEL PLANKTONİK ORGANİZMALAR
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5507
|
SU ÜRÜNLERİNDE BOZULMA ETMENLERİ VE RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5509
|
TÜRKİYE SULAK ALANLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5511
|
BALIKÇILIK BİYOLOJİSİ VE İZLEME
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5513
|
AÇIK DENİZ VE ENDÜSTRİYEL BALIKÇILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5515
|
AKARSU EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5517
|
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5519
|
DENİZ KORUMA ALANLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5521
|
UZATMA AĞLARI BALIKÇILIĞI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5527
|
LAGÜNER ALANLAR VE DALYANLARIN BALIKÇILIK YÖNTEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5537
|
PASİF AV ARAÇLARINDA SEÇİCİLİĞİ ÖLÇME YÖNTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5541
|
TATLISU BALIKLARI EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
6
|
|
SÜM5545
|
BALIKLARDA ONTOGENEZİ ETKİLEYEN EKOSİSTEM FAKTÖRLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5549
|
ÇEVRE VE BALIKÇILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5553
|
DERİN DENİZ BALIKLARI BİYO-EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5555
|
SU ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5561
|
BENTİK ORGANİZMALARIN BİYOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
6
|
|
SÜM5569
|
SUCUL EKOSİSTEMLERDE AV-AVCI ETKİLEŞİMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5571
|
SUCUL MOLLUSKLARIN ZOOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5573
|
TATLI SU BALIKLARINDA ERKEN YAŞAM EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5579
|
İLERİ BALIK EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5581
|
YABANCI TÜRLERİN BİYOEKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5583
|
ZOOPLANKTON EKOLOJİSİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5585
|
SU KALİTESİNDE İZLEME SİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5587
|
SUDA KİRLİLİK RİSK DEĞERLENDİRMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5589
|
PROTEİNLERİN JEL ELETROFOREZİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5591
|
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE ISIL OLMAYAN İŞLEM TEKNOLOJİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5601
|
LİMNOEKOLOJİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
6
|
|
SÜM5603
|
KÜRESEL ISINMA VE BALIKÇILIK
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5605
|
ACISU VE GEL-GİT ZONU BALIKLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
4
|
|
SÜM5607
|
SEFALOPODLARIN MORFOLOJİ VE ANATOMİLERİ
|
Seçmeli
|
2
|
0
|
6
|
|
SÜM5609
|
DENİZ ÇAYIRI BİYOEKOLOJİSİ VE KORUMA STRATEJİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5611
|
TÜRKİYE DENİZ BALIKLARININ KORUMA STATÜLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5613
|
BALIK DAVRANIŞLARI
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5615
|
AKDENİZ DERİN DENİZ EKOSİSTEMLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
4
|
|
SÜM5617
|
ALGAL TOKSİNLER VE ÖZELLİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5619
|
ARITMA TESİSLERİNİN ÇIKIŞ SULARINDA BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ ÇALIŞMALARI
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
6
|
|
SÜM5621
|
KAFES BALIKÇILIĞININ ÇEVRESEL ETKİLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
4
|
|
SÜM5623
|
BALIK YUMURTALARI VE LAVRALARI YOLUYLA BALIK STOKLARININ TAYİN EDİLMESİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM5625
|
SU ÜRÜNLERİNDE AĞIR METAL KONTAMİNASYONU
|
Seçmeli
|
2
|
2
|
6
|
|
SÜM5627
|
İÇSU BALIKLARI POPULASYON TEKNİKLERİ
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
4
|
|
SÜM6001
|
İLERİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ I
|
Zorunlu
|
3
|
0
|
6
|
|
SÜM6701
|
Uzmanlık Alan Dersi
|
Zorunlu
|
4
|
0
|
6
|
|
| | | | | | |